Alla inlägg den 24 maj 2007

Av adelie ornhall - 24 maj 2007 08:58

Men ikväll ska jag träffa en kär vän som jag inte träffat på ett tag, Caroline Lagergren! Det blir lite härligt vinlapande! Jag har knappt träffat någon på sista tiden då  jag beslutat mig för att bli färdig med min utbildning i personalvetenskap nu i Juni. Det är många som tänker att de ska skriva på c-uppsatsen under sommaren men jag vill och ska bli färdig innan så jag kan muffa lite mer:)

Igår fyllde Tina Ghasemi år så inom snar framtid blir det gemensam fest eftersom jag själv fyllde år för två veckor sedan. Ibland får man ta skojjiga saker när det finns tid helt enkelt!

Av adelie ornhall - 24 maj 2007 08:47

Jag har fått en hel del frågor på senaste tiden angående min afterwork för alla 20+are i Muf. Och för att göra allt klart och tydligt så är det jag som bedriver 20+ verksamheten och har de senaste veckorna startat upp en mindre grupp människor som hjälper till för att 20+ verksamheten skall vara ett kontinuerligt pågående verksamhet. Denna verksamhet är alltså inte att vörväxla med Arbas verksamhet. Arba har 18+ pubbar då de som fortfarande går på gymnasiet får komma. I 20+ så måste man ha fyllt 20 år för att komma på afterworken eftersom konceptet heter Afterwork så ska man alltså förutom högskolestuderande kunna gå direkt från jobbet till denna tillställning, inte direkt från gymnasiet!

Dagen för Afterworken är på Onsdag den 30:e Maj på Grodan och inte på en torsdag denna gång, och detta av många anledningar. Så jag hoppas att jag nu har utrett alla oklarheter, om inte så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail till adelie.ornhall@moderat.se

Ovido - Quiz & Flashcards