Alla inlägg under maj 2007

Av adelie ornhall - 4 maj 2007 10:46

Vet inte riktigt vad det blir av men är som sagt bjuden på lite vin och snacks här inne i stan hos en kompis och sedan bär det av mot Sherwoodskogen.....nej mot kära krogen skulle det va! Syrran hänger på, nyhemkommen från Thailand och vill hemskt gärna visa upp sin härliga solbränna för oss bleka stockholmare.

Av adelie ornhall - 4 maj 2007 10:42

Jag vet inte vad det är som gör att jag hela tiden är hungrig eller sugen på något när jag sitter här på denna utomordentliga arbetsplats vid tekniska? Ofta om det är något jag har svårt att motivera mig för så brukar jag försöka hitta på annat att förströ tiden med, är ganska säker på att många känner igen sig där;/ Snart har jag iallafall arbetat tre hela timmar och detta innebär lunch, undrar om jag kommer skriva varje timma som går bara för att kunna tråka ut lite fler människor än jag själv? Återstår att se om jag är en människoplågare............

Av adelie ornhall - 4 maj 2007 10:40

Säkert! Jag hade förstås vetat om jag varit med men jag fick förhinder och det är ytterst konfidentiellt:)

Ja,ja det var allt jag  hade att säga om det!


Av adelie ornhall - 3 maj 2007 12:15

Ja så kanske man kan se på det:) Jag tror väl lite att det ligger till så här att ju längre man varit med desto mer medveten är man om reglerna som måste följas. Samtidigt är det kanske inte helt vanligt att ibland bli huggen i ryggen men ändå måste resa sig upp och behålla ansiktet:) Le i alla väder!

Av adelie ornhall - 3 maj 2007 08:02

Över 20 miljoner fransmän såg debatten igår som höll på i över två timmar. Socialisternas kandidat var rasande och det gjorde tydligen ett starkt intryck....kul med lite känslor i debatten!

Av adelie ornhall - 3 maj 2007 07:50

Igår var jag och syrran i Kista centrum som vi som är uppvuxna i området brukar ha en tendens att säga. Jag är uppvuxen i Akalla som ligger två tunnelbanestationer från Kista och när vi var små såg allt helt annorlunda ut! När mamma och pappa flyttade till Akalla så var det som att bo ute på landet, så pass obebyggt var det där och Kista centrum var ett litet obetydligt centrum i jämförelse med idag. Syrran shoppade på med både tröjor och skor, har nästan aldrig varit med henne och shoppat utan att hon haft med sig minst ett par skor hem. Själv köpte jag fler inspelningsband till mina intervjuer, inte så exalterande men nödvändigt. Tyvärr hade sista bussen gått som går direkt till mig i Sollentuna och sedan vidare till syrran i Danderyd, en allt i ett buss som går alldeles för sällan. Vi fick istället stå och frysa i väntan på en buss som vi sedan skulle byta vidare ifrån. Den bussen var över 20 min sen så jag ringde taxi och så blev det gratis ändå. Bra service fick jag också när jag ringde SL upplysningen, även fast jag tänkte klämma dem på en summa pengar!:) Kort sagt så fick vi både kvalitetstid med shopping och mat samt endast tid att stå och huttra ute och beklaga sig över bussen!

Av adelie ornhall - 3 maj 2007 07:44

Jag har påbörjat min c-uppsats som handlar om vänskaps relationer i politiskt ungdomsförbund. Detta kanske är en lite kontroversiell uppsats och det kan ju faktiskt visa sig att vänskap inte kan existera pga att politiken styr alldeles för mycket undermedvetet. Men för det mesta är ingenting svart eller vitt så därför är det ganska otroligt ifall detta skulle bli det enda resultatet.

Av adelie ornhall - 3 maj 2007 07:34

Detta möte kom som ett skott från klar himmel! Alltid kul att träffa de andra i gänget! Lite oväntat snabbt bara, fick reda på det igår morse! Vi ska på kvällens möte bl.a.prata om hur sommar utbildningen skall se ut för muf sthlm. Andra städer har redan visat på att de vill vara med på vårat sommarläger, vilket ju är super kul! Själv ska jag försöka styra upp ett till företagsbesök i maj och självklart ännu en afterwork den 31 maj, vi får se vart den blir denna gång!

Ovido - Quiz & Flashcards