Alla inlägg den 9 april 2007

Av adelie ornhall - 9 april 2007 13:15

Så himla trevligt! Vi var tolv personer som hade otroligt trevligt tillsammans, mycket skojjiga saker som händer när ett gäng mufare träffas ute på landet! Altt kan hända, och det gör det också! Bifogar lite foton imorgon! Stort Tack till Carro som ordnar med allt! Storslaget Carro!!!!

Av adelie ornhall - 9 april 2007 13:07

Upp och hoppa! Vi sov alla över hos Tinas föräldrar och begav oss sedan iväg till Skaraborg och Caroline Lagergrens uppväxttrakter. Det var skönt att verkligen komma ut på landet. Lagergren har får och söta lamm som behöver matas, och det roliga med det hela är att Jessica Rosencrantz inte varit ute på landet någon gång. Japp, vi tog det lite lugnt men jag och Anton var överbudna till hans pappa och fru på middag så vilan var inte lång. Efter den trevliga middagen var vi och lyssnade på Antons bror Max som spelade live på Loke i Skövde. Mycket underhållande! Skövde är en fantastiskt mysig stad och jag ser fram emot att komma tillbaka på ett nytt besök!

Av adelie ornhall - 9 april 2007 12:53

Somnade redan vid sjutiden igår kväll! En liten kort berättelse av vad som hänt de senaste dagarna! Torsdag; Åker bil med Carro, Anton och Jessica och är framme i Göteborg till 20.00 någon gång. Orförande i muf gtbg Hampus Magnusson som nu mera är en god vän till mig hade förmanande sagt att det gällde att komma till sju på kvällen eftersom det var då middagen började! Hae en middag i muf någonsin börjat när det är sagt? I så fall upplys mig gärna och denna middag går i så fall till historien. Iallafall så var det mycket trevligt att så många stockholmare var där! Fredrik Schulte talade om miljöpolitik och Tina Ghasemi tillsammans med jag själv skrålade högst när det kom till att sjunga alla muf sånger under middagar. Göteborgarna höll sig på mattan under kvällen men det var inte förrän i princip alla inbjudna stockholmare hållt tal som de släpade sig upp en efter en, eller snarare blev uppsläpade av Fredrik som var kvällens toastmaster! Tack Göteborg och Hampus!

Ovido - Quiz & Flashcards