Alla inlägg under april 2007

Av adelie ornhall - 11 april 2007 12:42

Hmmm....Det var ett långt avbrott under påsk och helt ärligt så hinner jag aldrig riktigt återhämta mig! Men lite nytta har ändå gjorts. Imorgon ska jag träffa en person som gärna representerar MUF som förening och de budskap vi förmedlar för att i framtiden ha våra 20+ afterworks på hans "Ställe". Känns dumt att gå ut med detta helt och fullt men som sagt så känns det definitivt som vi kan komma fram till något konstruktivt. Temat för nästa afterwork ellersnarare talaren på nästa afterwork är en mycket duktig miljöpolitiker och riksdagskvinna. Vi har alla mycket att lära i den frågan och det känns ibland som en lite snårig djungel med dubbla budskap att ta sig igenom innan man orkar bilda sig en egen uppfattning! Så missa nu inte chansen att komma på nästa afterwork! Jag lägger ut en inbjudan på bloggen senare i veckan samt på vårt interna nätverk bbs.

Av adelie ornhall - 10 april 2007 08:43

Erik Ullenhag ger ett lugnt och samlat intryck på morgon nyheterna. Vad är det egentligen som är nytt i den här frågan? Inte mycket, ändå så är det så smaskigt att gräva lite till......Vi ska alltid ifrågasätta saker och speciellt inom politiken men när går det till överdrift? Nu är det i och försej en rättegång som är högst aktuell i dagsläget så jag ger mig på den här punkten och tänker följa denna debatt, fast mer genom ett distanstagande då jag tycker att detta är en aningen överspelat.

Av adelie ornhall - 10 april 2007 08:30

Jag läste i Metro idag att det finns civilekonomer som har som arbete att placera varor på platser runt om i en butik för att attrahera kunderna som går in. Ja detta hade jag väl redan räknat ut, men det som jag kan tycka är lite skrattretande, som är självklart i dagens samhälle är att det finns en yrkestitel för allt och att man inte kan placera alla varor i affärens mitt. Nu är det säkert inte detta som Petra Trobäck Sjövall menar men är man utbildad specialist inom detta så skall man kanske förklara lite närmare. Jag kan absolut erkänna att jag är en av de mest lättlurade, fast jag har inte en tendens att ta första bästa vara utan gräver snarare så långt in jag kan för att hitta något unikt. Lätt tillgänglighet är dock en dygd.

Av adelie ornhall - 9 april 2007 13:15

Så himla trevligt! Vi var tolv personer som hade otroligt trevligt tillsammans, mycket skojjiga saker som händer när ett gäng mufare träffas ute på landet! Altt kan hända, och det gör det också! Bifogar lite foton imorgon! Stort Tack till Carro som ordnar med allt! Storslaget Carro!!!!

Av adelie ornhall - 9 april 2007 13:07

Upp och hoppa! Vi sov alla över hos Tinas föräldrar och begav oss sedan iväg till Skaraborg och Caroline Lagergrens uppväxttrakter. Det var skönt att verkligen komma ut på landet. Lagergren har får och söta lamm som behöver matas, och det roliga med det hela är att Jessica Rosencrantz inte varit ute på landet någon gång. Japp, vi tog det lite lugnt men jag och Anton var överbudna till hans pappa och fru på middag så vilan var inte lång. Efter den trevliga middagen var vi och lyssnade på Antons bror Max som spelade live på Loke i Skövde. Mycket underhållande! Skövde är en fantastiskt mysig stad och jag ser fram emot att komma tillbaka på ett nytt besök!

Av adelie ornhall - 9 april 2007 12:53

Somnade redan vid sjutiden igår kväll! En liten kort berättelse av vad som hänt de senaste dagarna! Torsdag; Åker bil med Carro, Anton och Jessica och är framme i Göteborg till 20.00 någon gång. Orförande i muf gtbg Hampus Magnusson som nu mera är en god vän till mig hade förmanande sagt att det gällde att komma till sju på kvällen eftersom det var då middagen började! Hae en middag i muf någonsin börjat när det är sagt? I så fall upplys mig gärna och denna middag går i så fall till historien. Iallafall så var det mycket trevligt att så många stockholmare var där! Fredrik Schulte talade om miljöpolitik och Tina Ghasemi tillsammans med jag själv skrålade högst när det kom till att sjunga alla muf sånger under middagar. Göteborgarna höll sig på mattan under kvällen men det var inte förrän i princip alla inbjudna stockholmare hållt tal som de släpade sig upp en efter en, eller snarare blev uppsläpade av Fredrik som var kvällens toastmaster! Tack Göteborg och Hampus!

Av adelie ornhall - 4 april 2007 11:46

Imorgon åker vi till Göteborg! Tina är redan där men Anton, Caroline Lagergren, Jessica Rosencrantz, jag så klart och möjligen Arvid åker imorgon vid tolv-tiden på dagen! Vi är inbjudna på middag hos Muf Göteborg och den charmiga Hampus Magnusson! På Lördag så är det påsk fest hemma hos Carro i Mariestad! Tjohoo!

Av adelie ornhall - 4 april 2007 11:39

Snart blir det jobbet igen! Academicwork, tjohoo! Innan dess ska jag äta lunch med en av muf stockholms mest hängivna medlem, ingen annan än Edvin Alam! Han försöker alltid att föra fram andra, är en idé spruta och alltid glad! Edvin har skrivit ett inlägg på sin blogg om vad vi "alla" betalar för att gå på museum, check it out!

Ovido - Quiz & Flashcards