Alla inlägg under mars 2007

Av adelie ornhall - 2 mars 2007 07:17

Jag måste ge en stor komplimang till Edvin Alam som bett mig fixa jobb hos min ena arbetsgivare, där jobbet går ut på att ta hand om förståndshandikappade. Detta jobb som så många har fördomar om men som jag själv jobbat extra med i snart 8 år. Ibland så är det svårt att utläsa vilka vi är genom kläder och utseende. Så länge jag varit "vuxen" så har folk i allmänhet haft svårt att placera mig i ett fack. " Hon köper väskor i Mulberry butiken men jobbar med förståndshandikappade?" Nej det går ju inte ihop!!!Hon måste ha rika föräldrar. Det har jag inte, men de har alltid funnits där som ett skyddsnät.Jag har alltid haft vetskapen om att om jag skulle hamna i knipa ekonomiskt så skulle de ställa upp, ta lån upp över öronen etc. för min skull. Det är detta som driver mig till att jobba ännu hårdare, just därför att jag aldrig ska sätta mina nära och kära i knipa utan istället i framtiden kunna finnas där för dem som de har funnits för mig. Bygga vidare på skyddsnätet istället för att göra små luriga hål i det. Vi jobbar för våra drömmar och vi pushar oss till att göra saker som för vissa är omöjliga. Grattis Edvin! Du har kommit steget längre än många har

Av adelie ornhall - 2 mars 2007 07:11

Resa är en passion, igår blev jag "medbjuden" på en resa till New York med TinaGhasemi, Rola Brentlin, Carolina Lagergren m.fl Har aldrig varit i New York så jag kan behöva tips på de bästa shopping ställena, nattklubbarna, caféerna osv. Ja och så ska vi anordna en resa till Bryssel med 20+ verksamheten, sjysst! Det blir en tripp till Paris i Maj och en resa till Spanien i sommar, herregud! Inte nog med att jag redan jobbar dygnet runt med skola och jobb så kommer jag aldrig att få så mycket pengar som mina drömmar kräver.

Av adelie ornhall - 1 mars 2007 20:18

Äntligen hemma efter en lite hektisk dag! Det senaste tre helgerna har verkligen gått i muf:s anda och det har varit super kul!Har varit på ck och träffat lite vänner såsom Daniel Somos, Arba, Tina Ghasemi, Jessica Rosencrantz och underbara Carro Lagergren m.fl....Storslagna idéer har utformats och planer har gjorts! Från och med den 29:e Mars startar den nya 20+ verksamheten på allvar med en After Work som sent skall glömmas. Så det är bara att boka in i almanackan, för detta går ej att missa!Bifogar en bild på tre lite halv galna muf tjejer, nu när jag äntligen fått min digitalkamera som jag vann efter valrörelsen så kommer det att läggas upp mycket bilder i framtiden...so watch out

Av adelie ornhall - 1 mars 2007 13:09

Jag har fått förtroendet att hjälpa en av mina bästa kompisar att träna inför högskoleprovet. Jag har själv aldrig skrivit det eftersom jag inte velat ha svart på vitt skrivet att "jag är ett pucko"! Nu sitter jag här bredvid min svärandes vännina och svär med henne. Det känns bra att lära sig nya saker tillsammans och samtidigt kunna vara ett pucko. Det handlar så mycket om att kunna byta perspektiv ibland, vilket inte alltid är det lättaste....Jag försöker att växa och skriva detta j-vla högskoleprov, inte för min skull men för hennes. Det vi inte kan göra för oss själva pga att vi inte vågar är ibland lättare att göra för någon annan eftersom de är glada för att vi anstränger oss. Kanske vågar tom jag skriva högskoleprovet efter detta, vem vet? Jag vet iallafall att det är skönt att få svära en liten stund!

Av adelie ornhall - 1 mars 2007 09:57

Jag har fått förtroendet att sköta 20+ verksamheten i år och det tänker jag minnsann göra på ett bra sätt! I eftermiddag skall jag träffa vår förbundsordförande Daniel Somos och Arba (DS-ledamot) och bestämma hur vi bäst skall gå till väga! Längtar efter att få sätta igång på allvar. Storsatsning är bara förnamnet så det gäller att visa sin innovativa sida!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards